Το Minoan Athletic Camp από το 2005 διοργανώνει και συμμετέχει σε πανελλήνιες αθλητικές διοργανώσεις και αγώνες διαφόρων αθλημάτων.

Ποδηλασία-αγώνες

Αθλητικές διοργανώσεις και εκδηλώσεις όπως τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Bmx Racing.Καθιέρωση του Ολυμπιακού αθλήματος στην Ελλάδα.Αποστολή αθλητών στους πρώτους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στο Bacu .

Πανελλήνια πρωταθλήματα ποδηλασίας Bmx και 4Χ-αθλητικές διοργανώσεις

Πανελλήνιο πρωτάθλημα τετραπλού ποδηλασίας (4Χ)

Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατάβασης Downhill και διεξαγωγή του τελικού του πρώτου κυπέλου Downhill στην Ελλάδα!

Ο τελικός Πανελληνίου Κυπέλου Downhill στο Minoan Athletic Camp-αθλητικές διοργανώσεις

Με τις ιδιόκτητες πίστες που διαθέτει είναι ικανό να διοργανώσει οποιαδήποτε ποδηλατική εκδήλωση η διοργάνωση!

Αθλητικές διοργανώσεις και αγώνες

Εκτός από αυτά όμως διοργανώνει εκδηλώσεις  κάθε είδους αθλητικό περιεχόμενο .

Αθλητικές πρωτομαγιές ,Μπαμπάδες και γυιοί ,Mini Motocross είναι μερικές από τις διοργανώσεις που άφησαν ιστορία στο αθλητικό γίγνεσθαι του Ηρακλείου και όχι μόνο!

Αθλητική Πρωτομαγιά στο Ηράκλειο-αθλητικές εκδηλώσεις

Νέα Ταλέντα

Το 2008 ιδρύσαμε το αθλητικό σωματείο ποδηλασίας ΜΙΝΟΑΝ ΚΑΜΠ ΑΟ στις τάξεις του οποίου αθλούνται νέα ταλέντα στο άθλημα της ποδηλασίας.Αρκετοί από αυτούς σήμερα αγωνίζονται σε άλλους συλλόγους και διαπρέπουν στο άθλημά τους.

Το σήμερα

Σήμερα συνεχίσουμε ,με την πείρα του παρελθόντος αλλά και το κέφι και την αισιοδοξία που μας διακρίνει , να σχεδιάζουμε και να πραγματοποιούμε οποιαδήποτε αθλητική εκδήλωση μας ζητηθεί!

Συνεργαζόμαστε με αθλητικές Ομοσπονδίες, φορείς και στελέχη του αθλητικού χώρου, τοπικούς φορείς, ιδιώτες και εταιρείες, έχοντας ως κοινό στόχο την διεξαγωγή επιτυχημένων Sports Events, στις εγκαταστάσεις του Minoan Athletic Camp, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, καθώς και σε λοιπούς οργανωμένους αθλοτουριστικούς προορισμούς στην υπόλοιπη Ελλάδα .

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Sports Event Management, που περιλαμβάνουν από την εκπόνηση του φακέλου διεκδίκησης, έως και την οργάνωση και υλοποίηση τόσο του αγωνιστικού μέρους, καθώς και  υπηρεσίες φιλοξενίας, μετακινήσεων και παράλληλων εκδηλώσεων  της κάθε διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  • Την εύρεση των κατάλληλων τοποθεσιών και αθλητικών εγκαταστάσεων για τη διεξαγωγή του event
  • Υπηρεσίες φιλοξενίας
  • Υπηρεσίες εστίασης
  • Υπηρεσίες οργάνωσης ταξιδιού (μεταφορά από και προς γήπεδα για φιλικά παιχνίδια, περιηγήσεις στα τουριστικά αξιοθέατα κ.α.)
  • Συμπληρωματικές Υπηρεσίες, όπως υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης για τις εργασίες των διοργανώσεων ή των σεμιναρίων, εκπαίδευσης του συμμετέχοντος προσωπικού, κλπ  Διαχείριση χορηγιών και ενέργειες επικοινωνίας και προβολής της διοργάνωσης στα ΜΜΕ.

Γιατί ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής για εμάς.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Minoan Congress and Tours κοντά σας και στον Αθλητισμό.