Φροντίζουμε για την οργάνωση και διακόσμηση χώρου με προσωπική φροντίδα και ιδιαίτερο ύφος

Ένας εκθεσιακός χώρος υψηλής ποιότητας σε ένα συνέδριο ή σε μία εκδήλωση δημιουργεί μία αξέχαστη εντύπωση στους επισκέπτες και είναι μία σφραγίδα επαγγελματισμού. Ακόμη και ένα stand κατασκευασμένο από τα σωστά υλικά με μία εντυπωσιακή εκτύπωση μεγάλου μεγέθους θα προσελκύσει τα βλέμματα και θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα της ενέργειας.

Έχετε σχεδιάσει την διοργάνωση μίας εκδήλωσης και αναζητείτε τον κατάλληλο συνεργάτη;

Στην Minoan Congress and Tours μπορούμε να σας προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεστε, για την συμμετοχή σας σε μία έκθεση ή για την διοργάνωση μίας εκδήλωσης ή ενός συνεδρίου, την στιγμή που τα χρειάζεστε: από την πρόσκληση με την οποία θα προσελκύσετε το κοινό που επιθυμείτε, το υλικό που θα δώσετε στους συμμετέχοντες (πρόγραμμα, κατάλογος προϊόντων, φυλλάδια, δείγματα προϊόντων, διαφημιστικά δώρα), την εξωτερική σήμανση, την εσωτερική διακόσμηση με banners, την κατασκευή όλης της δομής και των σκηνικών, έως και την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης και την δημιουργία ενός πολυτελούς λευκώματος αναμνήσεων.

Σχεδιάστε τις ιδέες σας και ελάτε σε εμάς για να τις υλοποιήσουμε μαζί έγκαιρα και στην πιο υψηλή ποιότητα.

Η Minoan Congress and Tours με επαγγελματισμό και αφοσίωση αναλαμβάνει  την διοργάνωση συνεδρίων και κοινωνικών εκδηλώσεων. Συνδυάζοντας την οικονομία με την πολυτέλεια, εγγυάται την πλήρη οργάνωση και διακόσμηση χώρου από την προετοιμασία,κατά τη διάρκεια και μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων και των συνεδρίων.

Αντιμετωπίζει κάθε περίπτωση με την απαιτούμενη συνέπεια και σοβαρότητα. Κινείται με ευελιξία προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες των εκάστοτε πελατών της και ταυτόχρονα εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Προηγούμενο άρθροΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
Επόμενο άρθροΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ