Το Minoan Congress and Tours παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που ξεκινούν από την εκπόνηση του φακέλου διεκδίκησης έως και την οργάνωση και υλοποίηση τόσο του αγωνιστικού μέρους όσο και των υπηρεσιών φιλοξενίας κάθε διοργάνωσης.

H Ομάδα Έργου της Minoan Congress and Tours αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση αθλητικών γεγονότων. Καθένας και καθεμία ξεχωριστά είναι άτομα με όραμα, νέες ιδέες και ευρηματικότητα. Με συλλογικό πνεύμα, είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στο να διοργανωθεί ένας από τους καλύτερους αγώνες.

Με την καθοδήγηση της προπονήτριας στίβου και αποφοίτου ΤΕΦΑΑ Ελευθερίας Τερζάκη η οποία με την μεγάλη εμπειρία της ως Βαλκανιονίκη ,πρωταθλήτριας Ελλάδος και ειδικότητα την διοργάνωση αθλητικών συναντήσεων σχεδιάζει και οργανώνει σε συνεργασία με τον εκάστοτε φορέα την αθλητική συνάντηση η τουρνουά

Σε συνεργασία με το Παγκρήτιο Στάδιο  μπορεί να ικανοποιήσει και την πιο απαιτητική διοργάνωση αφού οι εγκαταστάσεις κρίνονται άρτιες από κάθε άποψη και ικανές να φιλοξενήσουν οποιαδήποτε αθλητική συνάντηση η τουρνουά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας.