Κάθε σας εκδήλωση & μια επιτυχία

Οποιαδήποτε εκδήλωση θελήσετε να κάνετε, επαγγελματική, οικογενειακή ή προσωπική, η εταιρεία Minoan Congress and Tours καλύπτει ότι χρειάζεστε .Εσείς και οι καλεσμένοι σας.

Οι ιδιόκτητοι χώροι μας

Διαθέτουμε δύο ιδιόκτητους χώρους διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Τις εγκαταστάσεις του minoancamping στις Μελέσσες του Ηρακλείου με θέα τα Αστερούσια όρη χωρητικότητας 400 ατόμων.

Οι εγκαταστάσεις του Minoan Athletic Camp

Τον περιβάλλοντα χώρο των Foivos and Athina Villas στο πολύχρωμο χωριό των Αρχανών χωριτικότητας 150 ατόμων.

Ο περιβάλλον χώρος των Foivos and Athina Villas

Οι υπηρεσίες μας

Σε όποιον χώρο όμως κι αν θέλετε να πραγματοποιήσετε την εκδήλωση σας, ανοιχτό ή κλειστό. Σε μεγάλες πόλεις της Κρήτης ή κοντά στη φύση, είμαστε εδώ για να εκπληρώσουμε την επιθυμία σας.

Σε συνεργασία μαζί σας σχεδιάζουμε αξέχαστες εκδηλώσεις σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε.Να σας κατευθύνουμε στην εύρεση του κατάλληλου χώρου για την δεξίωση σας. Εάν πάλι θέλετε να κάνετε την δεξίωση στο χώρο σας , όπως για παράδειγμα την κατοικία σας ή το εξοχικό σας μπορούμε να οργανώσουμε την κάθε λεπτομέρεια με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες διοργάνωσης γάμων.Βαπτίσεων και ειδικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα αλλά και στα Ελληνικά νησιά. Στόχος μας, η δημιουργία ιδιαίτερων εκδηλώσεων βασισμένων στις απαιτήσεις και στα όνειρα των πελατών.Διατηρώντας τον απαιτούμενο προϋπολογισμό, εφαρμόζοντας όλα τα τελευταία trends.

Μπορούμε να σας οργανώσουμε και να σας καθοδηγήσουμε στην διοργάνωση εκδηλώσεων,  σε οποιοδήποτε χώρο μας υποδείξετε.Να σας προτείνουμε catering και άλλες λύσεις.

Παραδοθείτε στις αμέτρητες επιλογές, όπου η φυσική ομορφιά και η ειδική φροντίδα συνδυάζονται ιδανικά για να δημιουργήσουν το τέλειο σκηνικό για τη πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας.

Προτάσεις για όλα τα γούστα και όλους τους προϋπολογισμούς.

Επιλεγμένοι συνεργαζόμενοι χώροι που τηρούν όλες τις προδιαγραφές σε όλη την Κρήτη, είναι διαθέσιμοι να σας υποδεχτούν. Επαγγελματικό προσωπικό θα σας φροντίσει σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, δίνοντας σας την αίσθηση της απόλυτης εξυπηρέτησης,

Οι υπηρεσίες service από τους πιο εξειδικευμένους  εγγυάται  την απόλυτη επιτυχία στο party της εκδήλωσής σας.

Η πολυετής εμπειρία μας εγγυάται το αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για την οργάνωση της εκδήλωσης σας.