Τα καλοκαιρινά Φεστιβάλ στην Ελλάδα

Η Ελλάδα ακούει μουσική, βλέπει παραστάσεις και χορό σε όλη την επικράτεια.Δροσιά, η «επαρχία» που ξυπνάει, αποκέντρωση, πρωτότυπο περιεχόμενο.Tα καλοκαιρινά Φεστιβάλ στην Ελλάδα, σε κάθε γωνιά της αποκαλύπτουν το εύρος και τις δυνατότητες των Ελλήνων καλλιτεχνών να δημιουργήσουν «εκτός των τειχών».

Χώρος διοργάνωσης φεστιβάλ

Τα καλοκαιρινά φεστιβάλ ξεκινούν πάντα από μια αγαπημένη παρέα φίλων.Φίλοι που θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό για τις διακοπές τους.

Στις εγκαταστάσεις του Minoan Athletic Camp έχουμε εγκαταστήσει την αναγκαία υποδομή ηλεκτροδότησης και υδροδότησης, στο χώρο.Στο χώρο αυτό μπορούν να διοργανώνονται κάθε είδους δραστηριότητες πολιτιστικού κυρίως περιεχομένου.

Φεστιβάλ στο βουνό!

Η εταιρεία μας διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό.Καρέκλες, τραπέζια, περίφραξη,  τουαλέτες κ.α.σ. Ο εξοπλισμός μπορεί να αξιοποιηθεί από οργανωμένα σύνολα και άτυπες ομάδες νέων.Οργανώσεις Νεολαίας, Δημοτικά και Κοινοτικά Συμβούλια Νεολαίας, Κέντρα Νεότητας.Νέους ηλικίας 18 – 35 χρόνων και φορείς που ασχολούνται με νέους με λιγότερες ευκαιρίες).Κατόπιν υποβολής αίτησης με πολύ χαμηλό κόστος βλέπουμε ξεχωριστά την κάθε εκδήλωση.

Υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης του χώρου και του εξοπλισμού.Ενημερώστε μας για την ιδέα σας .Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί ένα πανέμορφο καλοκαιρινό φεστιβάλ με θέα τα Αστερούσια όρη και την πόλη του Ηρακλείου.

You Can Beat But You Can Not Beat Us

Ξεκινήσαμε το 2017 να σχεδιάζουμε κάτι διαφορετικό .  Ένα φεστιβάλ με αντιρατσιστικό χαρακτήρα .Ενάντια στην διαφορετικότητα που εκφράζεται μέσω της μουσικής , της τέχνης και του αθλητισμού.Ένας αγώνας μουσικής ,τέχνης και αθλητισμού  για τον ρατσισμό και την διαφορετικότητα.Θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2020 στις εγκαταστάσεις του Minoan Athletic camp και θα περιλαμβάνει :

1.Αγώνες ορεινού τρεξίματος

2.Μουσικές εκδηλώσεις

3.Θεατρικές παραστάσεις

Εάν είστε νέοι η αισθάνεστε νέοι και θέλετε να συμμετέχετε με την ομάδα σας επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.