Εκπόνηση Πλάνου Ενεργειών-Γραμματειακή υποστήριξη

Περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εκδήλωση, τα άτομα που εμπλέκονται και το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης κάθε φάσης.

Η λειτουργία της γραμματείας, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου, αποτελεί τον «καθρέπτη» της εκδήλωσης. Μια επιτυχημένη γραμματειακή υποστήριξη απαιτεί ταχύτητα, αξιοπιστία, ευελιξία, ευγένεια και αποτελεσματικότητα.

Στη Minoan Congress and Tours εξασφαλίζουμε όλα τα παραπάνω με τη χρήση του πλέον σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού. Πάνω απ’ όλα, όμως, εξασφαλίζουμε την επιτυχία της εκδήλωσης. Με την εμπειρία, την ευγένεια και τον υψηλό βαθμό επαγγελματισμού των στελεχών μας, οι οποίοι θα φροντίσουν να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.

Η γραμματειακή υποστήριξη περιλαμβάνει τη σύνταξη, αποστολή και αρχειοθέτηση αλληλογραφίας προς όλους τους εμπλεκόμενους ομιλητές, προεδρεία, χορηγούς, προμηθευτές κλπ.

Την συλλογή περιλήψεων (abstracts) και προώθηση τους προς την Οργανωτική Επιτροπή. Γενικά είναι υπεύθυνη για την τήρηση του καθορισθέντος χρονοδιαγράμματος, για την επιμέλεια των συμμετοχών και για την παροχή κάθε είδους πληροφορίας προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας συνεργάζεται άψογα με τον κάθε διοργανωτή για το καλύτερο αποτέλεσμα

Προηγούμενο άρθροΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ & ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑ
Επόμενο άρθροΚΡΑΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ