Στην Κρήτη κάθε χρόνο φιλοξενούνται εκατοντάδες συνέδρια και σεμινάρια υψηλών προδιαγραφών με συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα συνέδρια  πραγματοποιούνται  συνήθως σε πολυτελή ξενοδοχεία ή μεγάλα συνεδριακά κέντρα του νησιού, στα οποία παρέχονται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες και εξοπλισμός για την ομαλή  και επιτυχημένη διεξαγωγή τους.

Elouda Bay

Οι συμμετέχοντες, παράλληλα με τις εργασίες τους, μπορούν να απολαύσουν τις δυνατότητες ψυχαγωγίας και ξεκούρασης που προσφέρει η Κρήτη. Μπορούν να χαλαρώσουν με τις υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας και διαμονής που παρέχονται. Πισίνες, γυμναστήρια, κέντρα θαλασσοθεραπείας, spa, εστιατόρια και μπαρ είναι μερικές από αυτές. Οι περισσότεροι χώροι είναι άριστα διαμορφωμένοι και εξοπλισμένοι με σύγχρονα μηχανήματα για την επιτυχή οπτικοακουστική και διαδικτυακή κάλυψη. Επίσης η στελέχωση με άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, όπως διερμηνείς, τεχνικοί, προσωπικό γραμματειακής υποστήριξης, αποτελεί σημαντική παράμετρο για την ομαλή πορεία των εργασιών του συνεδρίου.

Συνεδριακός χώρος ξενοδοχείου

Υλοποιούμε κάθε συνέδριο η εκδήλωση σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και συνεδριακούς χώρους της Κρήτης. Με την φροντίδα των καλύτερων τουριστικών πρακτορείων σε επιλεγμένα ξενοδοχεία και σε προνομιακές τιμές για τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Ανάλογα με το θέμα του συνεδρίου βρίσκουμε τον κατάλληλο συνεδριακό χώρο για την πραγματοποίησή του.

Προηγούμενο άρθροΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Επόμενο άρθροΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ