Η επιτυχία μιας εκδήλωσης ή ενός συνεδρίου, πέραν από το πάθος και την επιμέλεια των ανθρώπων που φροντίζουν γι’  αυτή προϋποθέτει σχεδιασμό, τεχνογνωσία, οργάνωση, τεχνολογία καθώς και βαθιά γνώση της συνεδριακής αγοράς.

Το Οικονομικό Τμήμα της Minoan Congress and Tours συνεισφέρει σημαντικά, με ασφάλεια και συνέπεια, στα χρηματοοικονομικά και λογιστικά θέματα των συνεδρίων.

Προκειμένου ν’ απαλλάξουμε τους πελάτες μας από το άγχος και τον φόρτο εργασίας που συνεπάγεται η οικονομική διαχείριση ενός συνεδρίου ή άλλης εκδήλωσης, αναλαμβάνουμε την πλήρη οικονομική διαχείρισή της: πληρωμές προμηθευτών, εισπράξεις χορηγιών, συμμετοχών,σύνταξη τακτικών απολογιστικών πινάκων.Oλα γίνονται από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της Minoan Congress and Tours, με μοναδική συμμετοχή του πελάτη, εφόσον το επιθυμεί, την παρακολούθηση και τον έλεγχο των πεπραγμένων.

Ο πελάτης μπορεί να αφοσιωθεί στα θέματα εκείνα που θα καταστήσουν την εκδήλωση πιο επιτυχημένη, όπως είναι η κατάρτιση του επιστημονικού προγράμματος, η εύρεση χορηγών και η πρόσκληση των καταλληλότερων ομιλητών.

Τιμολόγηση  ALL IN ONE

Προσφέρουμε για τις ανάγκες των συνέδρων σας την τιμολόγηση όλων των υπηρεσιών σε ένα και μοναδικό τιμολόγιο για χρήση στον φορέα η την εταιρεία τους.

Προηγούμενο άρθροΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΩΝ
Επόμενο άρθροΕΚΔΟΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ