Ο Όμιλος Εταιρειών Minoan camp ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2005 από την οικογένεια Τερζάκη. Έχει στελεχωθεί από προσωπικό με μεγάλη εξειδίκευση και επαγγελματική εμπειρία στον συνεδριακό τουρισμό και στη διοργάνωση συνεδρίων, ταξιδίων επιβράβευσης, εταιρικών ταξιδίων, ταξιδίων κινήτρων, εταιρικών συναντήσεων, εταιρικών παιχνιδιών, υπαίθριων δραστηριοτήτων, εκδηλώσεων προβολής και ειδικών εκδηλώσεων & εκδρομών.

Συμπληρώστε τις ανάγκες σας ώστε να έχετε μια άμεση εκτίμηση

πχ Απρίλιος 2020 αν δεν είστε σίγουροι ακόμη ή ημερομηνία πχ 9/4/2020
πχ 200-300

Η εταιρεία μας συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο.

Το νέο τμήμα της  minoan camp Minoan Congress & Tours αναλαμβάνει κάθε είδους εκδήλωση, ανεξάρτητα από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την επιτυχία της εκδήλωσή σας. Φροντίζουμε για εσάς και την επιχείρησή σας και χάρη στην εξειδικευμένη εμπειρία των στελεχών μας και σας προσφέρουμε άριστης ποιότητας υπηρεσίες.

Αναλαμβάνουμε τις εργασίες από το πρώτο κιόλας στάδιο του Συνεδρίου η της εκδήλωσης που έχετε οραματιστεί, ώστε αυτό να είναι μοναδικό και να δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στα πλαίσια συνεδρίων και παρουσιάσεων, έχουμε σχεδιάσει & υλοποιήσει για εσάς βιωματικά παιχνίδια που συνδυάζουν την ψυχαγωγία με την ομαδική δράση & συμπεριφορά.