Οι υπηρεσίες μας

Η Minoan Congress and Tours δραστηριοποιείται με επιτυχία στην κάλυψη κάθε ανάγκης για οπτικοακουστική κάλυψη και τεχνική υποστήριξη σε συνέδρια και εκδηλώσεις .  Τα υψηλά standards του εξοπλισμού, η τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό, είναι οι βασικοί παράγοντες για τη δυναμική παρουσία της εταιρίας στον χώρο.

Από το ξεκίνημά μας αναπτύσσουμε και εκσυγχρονίζουμε τις υπηρεσίες μας, τις παροχές και τον εξοπλισμό μας. Παρακολουθούμε πάντα την εξέλιξη της τεχνολογίας. Κύριο μέλημα  μας η κάλυψη των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών – συνεργατών μας.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες για οπτικοακουστική κάλυψη και τεχνική υποστήριξη . Σε συνέδρια, ομιλίες, επιστημονικές, εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις,  μουσικά events, parties, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

H επιλογή του κατάλληλου ηχητικού εξοπλισμού, πραγματοποιείται ανάλογα με το είδος και τις απαιτήσεις της εκδήλωσης.Το μέγεθος και την ακουστική συμπεριφορά του χώρου, τον αριθμό των ατόμων που θα την παρακολουθήσει, λαμβάνοντας υπόψη και τις προτάσεις ή τις επιθυμίες σας.

Ήχος

Διατίθεται: Ηχεία ενεργά και παθητικά – Ενισχυτές, κονσόλες ήχου – Συνεδριακά μικρόφωνα– Ασύρματα και ενσύρματα μικρόφωνα χειρός, πέτου, χειλόφωνα– Μικρόφωνα μουσικών οργάνων πυκνωτικά και δυναμικά– Μονάδες επεξεργαστών ήχου / effect processors– DJ sets

Οπτικοακουστική κάλυψη συνεδρίου NGCP

Εικόνα

 

Διατίθεται προβολικός εξοπλισμός για χρήση σε μικρές αίθουσες αλλά και σε πολύ μεγάλους χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων. Η επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού για την εκάστοτε εκδήλωση, πραγματοποιείται με κριτήρια τον φωτισμό, τις διαστάσεις του χώρου και την ανάλυση του υλικού που επιθυμείτε να προβάλλετε.

– Projectors τυπικής SD και υψηλής ευκρίνειας Full HD 1920 x 1080. Οθόνες εμπρόσθιας και οπίσθιας προβολής διαφόρων διαστάσεων. Τηλεοράσεις LED υψηλής ευκρίνειας  Full HD και ULTRA HD 4K διαστάσεων από 42 έως 75 ίντσες. Οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οθόνες αφής / Touch screen monitors

Συστήματα Διερμηνείας – Μεταφραστικός Εξοπλισμός

Σε περιπτώσεις στις οποίες οι ομιλίες πραγματοποιούνται σε άλλη γλώσσα και απαιτείται μετάφραση, παρέχεται ολοκληρωμένο το απαραίτητο σύστημα για την υπηρεσία ταυτόχρονης διερμηνείας.

– Καμπίνες διερμηνείας ISO 4043. Συστήματα διερμηνείας /εξοπλισμός– Ασύρματοι δέκτες / ακουστικά.Γραμματεία διανομής και παραλαβής  δεκτών / ακουστικών καθ’ όλη τη διάρκεια των ομιλιών

Video Conference

Σε περιπτώσεις στις οποίες δεν είναι εφικτή η φυσική παρουσία κάποιου ομιλητή στο συνέδριο ή υπάρχει ανάγκη σύνδεσης δύο ή περισσότερων απομακρυσμένων σημείων / αιθουσών με εικόνα και ήχο, παρέχεται η υπηρεσία τηλεδιάσκεψης / video conference.

– Αμφίδρομη μετάδοση εικόνας και ήχου, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ δύο ή περισσότερων απομακρυσμένων σημείων / αιθουσών

– Ταυτόχρονη προβολή του ομιλητή και των διαφανειών του στην ίδια οθόνη ή σε δύο οθόνες ξεχωριστά

– Δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από το ακροατήριο προς τον απομακρυσμένο ομιλητή

Σε συνεργασία με αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη. Επικοινωνήστε μαζί μας