Τα Πάρτυ είναι για όλους . Οι ενήλικες έχουν ψυχή και δικαίωμα στο πάρτυ και η ομάδα μας το γνωρίζει καλά!

Garden Party

Μια επέτειος, τα γενέθλια, η ονομαστική γιορτή, ένα χαρμόσυνο γεγονός.. όλα μπορεί να αποτελέσουν αφορμή για ένα πάρτυ ενηλίκων. Είτε πρόκειται για μια χαλαρή συγκέντρωση φίλων είτε για ξέφρενο γλέντι, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με την οργάνωση και το στήσιμο του πιο πετυχημένου πάρτυ!

Η επιλογή του χώρου, το θέμα , η διακόσμηση, αλλά και πρακτικά ζητήματα όπως η τροφοδοσία, η μουσική και ό,τι ολοκληρώνει ένα τέτοιο event αποτελούν για μας μια ενδιαφέρουσα πρόκληση για να δείξουμε τις ιδέες μας, να τις φέρουμε στα μέτρα σας και τελικά να περάσετε μια αξέχαστη βραδιά με τους φίλους σας.

Και αν θέλετε κάτι τελείως διαφορετικό,ξέφρενο γλέντι ως το πρωί σας προτείνουμε τις εγκαταστάσεις του Minoan Athletic Camp .Με θέα στα Αστερούσια Όρη αλλά και τις παραλίες του Ηρακλείου σε ένα μοναδικό άγριο τοπίο ελάτε με την παρέα σας να ξεφαντώσετε

Bachelor και Bachelorette πάρτυ 

Bachelorette Party

Η μεγάλη ημέρα του γάμου πλησιάζει και οι προετοιμασίες που τόσους μήνες σας άγχωναν, έχουν πλέον ολοκληρωθεί. Καιρός να απολαύσετε λίγο χρόνο με τους φίλους σας. Καιρός για ένα πάρτυ εργένηδων!

Τα bachelor party για τους άνδρες και τα bachelorette για τις γυναίκες έχουν πλέον εδραιωθεί και μάλιστα έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο, με μια τεράστια ποικιλία επιλογών που καλύπτουν κάθε γούστο.

Η ομάδα μας σας βοηθά και με το bachelor, προτείνοντας, οργανώνοντας και παρέχοντας φρέσκες ιδέες και προϊόντα για το πάρτυ που θα σηματοδοτήσει το τέλος της εργένικης ζωής και το πέρασμα στην έγγαμη.

Surprize party

Το να διοργανώσετε ένα πάρτυ έκπληξη είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος για να γιορτάσετε τα  γενέθλια του αγαπημένου σας. Αλλά πραγματικά το να τα καταφέρετε χωρίς να σας πιάσουν είναι ένα άλλο θέμα!

Αν θα μπορούσαμε σε αυτό εδώ το σημείο να σας δώσουμε μια συμβουλή, αυτή θα ήταν να πάρετε έναν φίλο μαζί σε όλη την διαδικασία, αλλά να τον επιλέξετε με προσοχή. Θα χρειαστείτε έναν άνθρωπο για να σχεδιάσετε το πάρτυ έκπληξη και έναν ακόμα για να κάνει τον αντιπερισπασμό εκείνη την ημέρα, και οι δύο θα πρέπει φυσικά να μπορούν να κρατήσουν ένα μυστικό!

Προηγούμενο άρθροΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ στο Minoan Athletic Camp
Επόμενο άρθροΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ