Το Minoan Athletic Camp

Το Minoan Athletic Camp παρέχει το τέλειο σκηνικό για τη διοργάνωση και φιλοξενία προπονητικών camps ποδηλασίας και στίβου σε αθλητικές ομάδες και συλλόγους  όλων των εθνικοτήτων, ηλικιών και ενδιαφερόντων.Προσφέρει τεράστιες δυνατότητες και  ευελιξία για την οργάνωση όλων των πτυχών του κάθε προγράμματος .

Προπονητικό camp ποδηλασίας

Σε συνεργασία με πολλούς συλλόγους υλοποιούμε εκπαιδευτικά και προπονητικά προγράμματα προετοιμασίας, που είναι βασισμένα στις ανάγκες κάθε συλλόγου.

O συνδυασμός του ιδανικού κλίματος με τις άρτιες εγκαταστάσεις και την δυνατότητα να έχουν όλες τις υπηρεσίες συγκεντρωμένες σε ένα χώρο είναι πραγματικά μοναδικός. Η εκπληκτική ατμόσφαιρα, η ενέργεια  και το ομαδικό πνεύμα  εμπλουτίζουν την αθλητική προπόνηση με την αναψυχή των συμμετεχόντων.

Προετοιμασία Πρωταθλητή Ελλάδος Γιάννη Πλουμάκη

Όλες οι διοργανώσεις εκτός από τον αμιγώς προπονητικό τους χαρακτήρα έχουν ως στόχο  να προωθήσουν τη διάδοση της έννοιας της συμφιλίωσης και της ειρηνικής επίλυσης των διαφορών αλλά και να καταδείξουν την αξία των Ολυμπιακών αξιών σήμερα.

Προπόνηση

Τερζάκη Ελευθερία-Εθνική Ελλάδος

Με την καθοδήγηση της προπονήτριας στίβου και αποφοίτου ΤΕΦΑΑ Ελευθερίας Τερζάκη οργανώνονται όλα τα προπονητικά camp και youth camp .Με την μεγάλη εμπειρία της ως Βαλκανιονίκη ,πρωταθλήτριας Ελλάδος και συμμετοχής σε παγκόσμια πρωταθλήματα σχεδιάζει και οργανώνει σε συνεργασία με το προπονητικό σας team το βέλτιστο πρόγραμμα προπόνησης για τους αθλητές σας.

Φιλοξενία

Η φιλοξενία γίνεται σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της περιοχής.Για μικρές ομάδες των 10 ατόμων στο πολύχρωμο χωριό των Αρχανών και στις εγκαταστάσεις του Foivos and Athina Villas η παραμονή σας γίνεται μία αξέχαστη εμπειρία.

Διατροφή στο Minoan Atlletic Camp

Διατροφή

Σε συνεργασία με την ομάδα σας και τους συνεργάτες μας καταρτίζεται το κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής για τους αθλητές σας.

Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε ή να διοργανώσετε Camp , επικοινωνήστε μαζί μας εδώ: