Σε ένα τόπο που μόνο ελιές και αμπέλια επιβιώνουν με κόπο και μεράκι δημιουργήσαμε για εσάς ένα θεματικό κήπο που τα συνδυάζει όλα.Το minoan camp διοργανώνει κάθε χρόνο τις καλύτερες σχολικές εκδρομές.

Βότανα ,λουλούδια και δέντρα κάθε είδους συνδυάζονται μοναδικά με θέα τα Αστερούσια όρη.

Σε ένα απόλυτα φυσικό περιβάλλον τα παιδιά συνδυάζουν την γνώση και το παιχνίδι .

Παρασκευή μαρμελάδας-Σχολικές Εκδρομές 2018

Με εμπειρία και γνώση προσπαθούμε να παντρέψουμε τον γαστρονομικό πολιτισμό με την παράδοση.

Nα μεταφέρουμε στα παιδιά την αξία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Μέσα σε ένα κόσμο που μεταβάλλεται και αλλάζει μόνο η βαθιά γνώση και ο σεβασμός στην τοπική πολιτισμική ταυτότητα μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους με ασφαλή και υγιή τρόπο στον εκσυγχρονισμό χωρίς να τους αλλοιώσει το πρότυπο του δυτικού πολιτισμού.

Κάθε μάθημα γίνεται ένα παιχνίδι αναπαράστασης της λειτουργικής διαδικασίας. Η διάλεξη αλλάζει σε διάλογο με την ενεργητική συμμετοχή των παιδιών. Με το τραγούδι , την χοροκίνηση και τα εκπαιδευτικά παιχνίδια  η όλη διαδικασία εξελίσσεται σε βιωματική εμπειρία.

Όλα τα προγράμματα αναπτύσσονται από ειδικευμένους εκπαιδευτές και γυμναστές. Κυκλικά χωρίς την απασχόληση των συνοδών καθηγητών η δασκάλων οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν την ημέρα τους στο καταπράσινο περιβάλλον μας.

Το φαγητό που προσφέρεται στους μαθητές και συνοδούς μαγειρεύεται από κρητικά προϊόντα επί τόπου στο μικρό μας εστιατόριο.

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!!!!! Επικοινωνήστε μαζί μας για την διοργάνωση της εκδρομής σας.