Προσφέρετε στα παιδιά σας μια διαφορετική μορφή απασχόλησης κάθε καλοκαίρι.

Τα Summer Camps αποτελούν ένα φιλόδοξο πρόγραμμα με μεγάλη  αποδοχή. Προσφέρει δημιουργική και ποιοτική απασχόληση των παιδιών κατά τους θερινούς μήνες .

Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αποφόρτιση των παιδιών από τις σχολικές έννοιες, γεμίζοντας ταυτόχρονα τον ελεύθερο χρόνο τους με πλούσιες δραστηριότητες,ψυχαγωγία,εκδρομές,με αθλητικά δρώμενα, κ.α..

Λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, το Summer Camp αποτελεί μια σημαντική προσφορά,  στηρίζοντας στην πράξη οικογένειες  οι οποίες με ένα συμβολικό κόστος μπορούν να προσφέρουν ένα χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι στα παιδιά τους.

Κάθε καλοκαίρι για μας είναι μία ευχάριστη πρόκληση!

Summer camps στο minoancamp κάθε καλοκαίρι

Διοργανώνουμε summer camp για παιδιά προσχολικής ηλικίας και παιδιά δημοτικού.
Φορτώνουμε μέσα στις βαλίτσες μας όλα τα σύνεργα μας και ξεκινάμε για νέες περιπέτειες!
Σε κάθε βδομάδα δίνουμε και μια ξεχωριστή θεματική ενότητα και το παιχνίδι ξεκινάει!
Κάθε μέρα δημιουργούμε με πρωτότυπα υλικά απίστευτες κατασκευές, ερχόμαστε σε επαφή με τις τέχνες και με μεγάλους καλλιτέχνες,συμμετέχουμε σε αθλητικές δραστηριότητες, γινόμαστε μικροί σεφ, δραματοποιούμε θεατρικές παραστάσεις και φυσικά διασκεδάζουμε με ομαδικά παιχνίδια σταθμών και κρυμμένου θησαυρού!

Camp ποδηλασίας

Τα παιδιά, που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα έχουν τη δυνατότητα να ασκηθούν σωματικά. Να παίξουν και να διασκεδάσουν μαζί με άλλα παιδιά της ηλικίας τους, από διαφορετικά σημεία της πόλης.

Επίσης με τον κατάλληλο προγραμματισμό, όλοι οι συμμετέχοντες κάθε κύκλου θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε όλα τα ολυμπιακά αθλήματα, που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.

Οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες ώστε να ενθαρρύνουν και να προάγουν αξίες όπως η ομαδικότητα, ο αλληλοσεβασμός και η υπευθυνότητα.

Nα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση των παιδιών, τα οποία θα γνωρίσουν τις βασικές αρχές των αθλημάτων, καθώς και ποια είναι η σωστή αθλητική συμπεριφορά.

Η μεγάλη μας εμπειρία εγγυάται ένα μοναδικό χαμόγελο στα χείλη των μικρών μας φίλων.

Εσείς απλά παρακολουθήστε τα προγράμματά μας κάθε καλοκαίρι και επικοινωνήστε μαζί μας.