Οι σχολικές εκδρομές για τα παιδιά είναι πολύ σημαντικές, καθώς αποτελούν για την ψυχή τους μια μικρή διαφυγή από την καθημερινότητα. Παράλληλα την ευκαιρία για γνώση και εποικοδομητική ψυχαγωγία.

Αγγiεοπλαστική στο Minoan Camp

Οι ειδικοί της Minoan Congress and Tours αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα και ιδιαίτερη φροντίδα τις σχολικές εκδρομές των παιδιών σας στον ιδιόκτητο χώρο της στις Μελέσες Ηρακλείου.

Οι εγκαταστάσεις του Minoan Athletic Camp

Οι θεματικοί κύκλοι των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι οι εξής:

1) Εκπαιδευτικά προγράμματα για την προώθηση  γνώσης της κρητικής διατροφής και κουλτούρας

2) Περιβαλλοντικά εκπαιδευτικά προγράμματα για την ενίσχυση της περιβαλλοντικής νοημοσύνης  αλλά και την άμεση επαφή του μαθητή με αυτή, και τέλος

 3) Οι εναλλακτικές  δραστηριότητες γύμνασης σώματος – νου μέσα στη φύση.  Αναλυτικότερα, τα βιωματικά προγράμματα που έχουν ως στόχο την προώθηση γνώσης της παραδοσιακής Κρητικής Διατροφής και κουλτούρας περιλαμβάνουν την εκπαίδευση των μικρών μαθητών σε θέματα υγιεινής διατροφής και σεβασμού στο φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον της Κρήτης.

Παρασκευή Μαρμελάδας

Με εμπειρία και γνώση προσπαθούμε να παντρέψουμε τον γαστρονομικό πολιτισμό με την παράδοση και να μεταφέρουμε στα παιδιά την αξία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Μέσα σε ένα κόσμο που μεταβάλλεται και αλλάζει μόνο η βαθιά γνώση και ο σεβασμός στην τοπική πολιτισμική ταυτότητα μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους με ασφαλή και υγιή τρόπο στον εκσυγχρονισμό χωρίς να τους αλλοιώσει το πρότυπο του δυτικού πολιτισμού.

Αθλητικές δραστηριότητες

Αναλαμβάνουμε με πολύ οικονομικές τιμές την μεταφορά από και προς το σχολείο καθώς και την διατροφή των παιδιών σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.

Η μεγάλη μας εμπειρία εγγυάται ένα μοναδικό χαμόγελο στα χείλη των μικρών μας φίλων.

Εσείς απλά, επικοινωνήστε μαζί μας.