Διοργάνωση συναυλιών και εκδηλώσεων στο Minoan Athletic Camp

Ο καλλιτεχνικός χαρακτήρας και η μουσική δεν θα μπορούσε να λείπει από της δραστηριότητες του Minoan Congress and Tours. O εξωτερικός χώρος του Minoan Athletic Camp όσο και ο κήπος των 100 στρεμμάτων που περικλείει το χώρο παρέχουν τη δυνατότητα διοργάνωσης συναυλιών σε ανοιχτό χώρο.Μουσικές  και θεατρικές παραστάσεις καθώς και υποστήριξη όλων των τύπων μουσικών και καλλιτεχνικών παραγωγών.

Ο χώρος

Το Minoan Athletic Camp

Το Minoan Camp στις Μελέσσες του Ηρακλείου Κρήτης αποτελεί έναν πολυχώρο εκδηλώσεων ικανό να υποστηρίξει συναυλίες, party.Θεατρικές και παιδικές παραστάσεις. όπως επίσης άλλες καλλιτεχνικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν  ολοκληρωμένο χώρο διοργάνωσης events στην Κρήτη.Τόσο σε ηχητικό και τεχνικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο χωρητικότητας  μπορεί να υποστηρίξει events έως και 2500 ατόμων συνολικά.

Οι δραστηριότητες

Διοργάνωση εκδηλώσεων στο MInoan Athletic Camp

Οι δραστηριότητες του χώρου ποικίλουν, από την αυτόνομη παραγωγή καλλιτεχνικών και κοινωνικών εκδηλώσεων έως την διάθεση του χώρου για εξωτερικές παραγωγές. Εκδηλώσεις πολιτιστικών συλλόγων, ομάδων θεάτρου και χορού, φορέων, σχολείων, εταιριών παραγωγής αλλά και ιδιωτών.

Παραχωρείται πλήρως εξοπλισμένος με άρτιο ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό αλλά και εξειδικευμένο προσωπικό που καλύπτει τις ανάγκες της εκάστοτε εκδήλωσης. Υπό προϋποθέσεις μπορεί να φιλοξενήσει συνέδριαημερίδεςγάμους και συνεστιάσεις.

Ο στόχος μας

Στόχος του Minoan Athletic Camp είναι να αποτελέσει ένα κέντρο ψυχαγωγίας, πολιτισμού και διασκέδασης για τη περιοχή. Να καλύψει όλα τα μουσικά είδη του Ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου και να παρέχει υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας.Με σεβασμό στο πελάτη και τον καλλιτέχνη.

Ως χώρος είναι ανοικτός σε νέες ιδέες, εναλλακτικές και σύγχρονες μορφές τέχνης αλλά και πιστός στη μουσική μας παράδοση, στη δημοτική και λαϊκή μουσική.

Το  έργο μας αποδεικνύει έμπρακτα, ότι είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε, να οργανώσουμε και να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές και «δύσκολες»  διοργανώσεις.

Μεγάλο μας πλεονέκτημα το χαμηλό κόστος των υπηρεσιών μας.

Προηγούμενο άρθροBMX FUN AND QUAD TOURS
Επόμενο άρθροΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ